ΡΟΛΑ & ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

XATZHKLEIDARAS DOORS
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΣΙΔΗΡΟΥ| ρολά

Η εταιρεία μας, η οποία εδρεύει στη Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία μας αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου.


Αναλαμβάνουμε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου, είτε για ιδιωτικό είτε για επαγγελματικό χώρο με συνέπεια στην παράδοση του έργου.
| γκαραζόπορτες

Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές και τοποθετήσεις γκαραζόπορτων σε όλη τη Μυτιλήνη αλλά και στις γύρω περιοχές, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε ή να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας καλύπτει τις ανάγκες του.
Με γνώμονα τον πελάτη παρέχουμε λύσεις ποιοτικές, ασφαλείς, και όμορφα αισθητικές στην κατώτερη δυνατή τιμή. Φιλοσοφία μας η άμεση σχέση με τον πελάτη πριν και μετά την τοποθέτηση.

 

 Αυτόματες Γκαραζόπορτες
 Συρόμενες Γκαραζόπορτες
 Ανοιγόμενες Γκαραζόπορτες


Οι τιμές μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε κοντά σας για να σας δώσουμε την προσφορά μας, όπου κι αν μας ζητηθεί!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότιδηποτε χρειαστείτε και θα χαρούμε να λύσουμε κάθε απορία σας.